Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Fyringsoljekvaliteter

Frem til midten av desember kan du velge mellom fire typer Circle K fyringsolje. Fra 2020 vil bruk av fossil fyringsolje til oppvarming bli forbudt, og det vil da ikke lenger være mulig å bestille fossil fyringsolje fra Circle K. Produktene Fyringsolje Standard, Fyringsolje Pluss og Fyringsolje ekstra, vil da utgå. Siste frist for å bestille disse kvalitetene er satt til 13. desember 2019. Du vil fortsatt kunne bestille Biofyringsolje HVO100 etter denne datoen. Dette produktet er for tiden kun tilgjengelig i utvalgte deler av landet. Ring 810 02 002 for rettledning og hjelp med bestillingen.

Fyringsolje Standard
En rimelig fyringsolje uten tilsetningsstoffer.

Fyringsolje Pluss - mer varme ut av hver liter
En forbedret fyringsolje med en tilsetning som gir mer effektiv forbrenning og mindre sot. Dette reduserer oljeforbruket.

Fyringsolje Ekstra - 90% mindre svovel, renere miljø
I de største byene kan vi tilby denne miljøvennlig fyringsoljen som har samme fordeler som Pluss. I tillegg reduseres utslipp av svovel til det minimale.

Biofyringsolje HVO100 – for mindre CO2
Vår mest miljøvennlige fyringsolje heter Biofyringsolje HVO100. Dette produktet kommer ikke fra fossil olje, men er fremstilt av brukt frityrolje, slakteavfall eller andre typer avfallsprodukter. Med biofyringsolje HVO100 reduseres CO2-utslippene med 80-90% sammenlignet med fossil fyringsolje. Du kan fortsette å bruke biofyringsolje HVO100 i 2020, selv om det blir forbud mot fossil fyringsolje.
 

Lukk

Endre språk

Open VA